Skinboosters

Wil je af van een droge, vale en slappe huid met volumeverlies?

Dan biedt een skinbooster behandeling de oplossing. De skinboosters zorgen voor een frisse, stralende, gehydrateerde en uitgeruste huid met daarbij een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De skinbooster is een optimale behandeling om je huid te kunnen voorzien van hoogwaardige huidverbeterende ingrediënten, waarmee je huidconditie met sprongen vooruit gaat.

DE SKINBOOSTERS HEBBEN DE VOLGENDE ALGEMENE EIGENSCHAPPEN:

Met de U225® intradermale injector wordt op een pijnloze en gecontroleerde manier minuscule gaatjes in de huid gemaakt waardoor de Skinbooster direct op de plek komen waar ze zo hard nodig zijn. De actieve werkstoffen kunnen daarmee 96% dieper in de huid doordringen. Door de kleine kanaaltjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor aanmaak van collageen en elastine in de huid.

De Skinbooster bestaat uit een basis van natuurlijke hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten zoals vitamine, mineralen, peptiden, aminozuren en antioxidanten, die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtbinder en komt van nature voor in onze huid. Hyaluronzuur kan wel tot 1000X zijn gewicht aan water vasthouden. Verlies van hyaluronzuur is een oorzaak van huidveroudering.

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN:

• Helpen de huid te herstellen en te verbeteren.
• Hydrateren de huid.
• Ondersteunen de huidelasticiteit.
• Bevorderen de stevigheid van de huid.
• Verminderen oppervlakkige rimpels.
• Herstellen en verbeteren de huid met zonneschade.
• Verminderen de tekenen van huidveroudering en volumeverlies.

Hoeveel behandelingen?

Variërend per persoon zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 1 tot 2 weken.  Om een zichtbaar resultaat te bereiken is het belangrijk de hele kuur af te maken. Om de behandeling en het resultaat te ondersteunen gebruikt u thuis bijbehorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling versterken. U zult zien dat het volume in de huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler.

Kortom: een frisse, stralende huid.
eyes

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor gebruik rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.

Lees meer
hyalift

RRS® Hyalift® 75 ProActive

RRS® Hyalift® 75 ProActive is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies.

Lees meer
whit

RRS® HA Whitening

RRS® HA Whitening is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté, in geval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.

Lees meer
tensor

RRS® HA Tensorlift

RRS® HA Tensorlift is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een slappe huid zoals kan voorkomen bij een rokershuid en een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen.

Lees meer
inject

RRS® HA Injectable

RRS® HA Injectable is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid.

Lees meer
hair

XL Hair

Helaas krijgen velen van ons ermee te maken, dunner wordend haar en haaruitval. De oorzaken hiervan kunnen heel divers zijn, zoals erfelijke aanleg en hormonale afwijkingen.

Lees meer