cupping-1

Facial Cupping:

Cupping is een eeuwenoude techniek die in verschillende massage- en schoonheidssystemen wordt gebruikt. In Aziatische landen worden al honderden jaren glazen of kopjes verwarmd en daarna strategisch geplaatst om een vacuüm te creëren op plekken van het lichaam waar zich een blokkade bevindt. Deze blokkades ontstaan wanneer het bindweefsel samenklontert.

Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding minder goed is en het weefsel in de omgeving veroudert. Wanneer spieren verouderen, zijn zij minder flexibel en bieden minder ondersteuning aan de huid die zich aan deze spieren ophangt. Op deze manier kunnen rimpels ontstaan. Tijdens cupping wordt het weefsel omhoog gezogen en vacuüm getrokken in de cup wat ervoor zorgt dat de blokkade verdwijnt en de doorbloeding in het gebied verbetert. Facial cupping is een techniek die speciaal werd ontwikkeld om de voordelen van de cupping behandeling toe te passen op het gezicht.

Facial cupping voor een strakke kaaklijn

Door facial cupping toe te passen op je kaaklijn in combinatie met de buccal facial, wordt de doorbloeding in het gebied gestimuleerd en worden de spieren weer soepeler. Je huid gaat er hierdoor ook beter uitzien. Het krijgt de eigenschappen van een strakke en glanzende huid terug en je kaaklijn gaat er ook weer strakker uitzien.

De spieren in je gezicht worden minder flexibel naarmate je ouder wordt. Zo ook rondom de kaak. De huid heeft minder houvast aan de spieren en kan gaan hangen, rimpelen of op een andere manier onregelmatig worden.

facial