Led Therapie:

Wat is LED therapie?

De PDT-LED lichttherapie kan worden ingezet bij de behandeling van diverse huidproblemen en biedt ondersteuning bij diverse traditionele behandelingen. PDT-LED therapie stimuleert celvernieuwing en herstel processen. De huidconditie wordt verbeterd. Een gezonde en frisse uitstraling is het gevolg.

Rood licht:

Zorgt voor een sterkere doorbloeding, versnellende wondgenezing en een verbeterde huidelasticiteit. Rood licht wordt gebruikt voor het behandelen van rimpels, droge huid, allergische of beschadigde huid, zonneschade, huidverslapping en huidveroudering.

Groen licht:

Geschikt voor het verwijderen van endotoxinen en de behandeling van ruwe huid, rimpels veroorzaakt door vermoeidheid en mentale stress, blackheads, acne en endocriene stoornissen.

Blauw licht:

Wordt o.a. gebruikt voor de behandeling van acné, mee-eters, oneffenheden en ontstekingen in de huid. Het verbeterd het immuumsysteem d.m.v. een verbeterde bloedcirculatie en heeft een sterk anti-bacteriële werking.

Paars licht:

Stimuleert het afscheidend lymfe systeem en de lymfeklieren. Daarnaast kan paars licht ook helpen bij problemen met het slijmvlies of het herstel van acné.

Geel licht:

Geel LED licht verhoogt de celactiviteit in de huid waardoor het een revitaliserend effect heeft. Vooral bedoelt voor behandeling van de gevoelige of verouderde huid. Het gele licht stimuleert celvorming en verbeterd het metabolisme.