Peeling

Bent u op zoek naar een peeling? Skinprovement biedt verschillende peelings aan die geschikt zijn voor diverse huidproblemen.

Steeds vaker worden peelings ingezet om af te komen van rimpels, een doffe huid, acne, littekens, pigmentvlekken of om de huid te verjongen. Een chemische peeling is een intensieve exfoliatie behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd zodat u een prachtige stralende huid overhoudt. De peeling is een vloeibaar mengsel van verschillende zuren die een positief effect hebben op uw huidprobleem.

Niet elke peeling is geschikt voor elke huid, en daarom is het belangrijk om u goed te laten adviseren. Bij het eerste consult wordt er een huidscan gemaakt om de conditie van de huid te bepalen. Op basis van uw wensen stellen we een persoonlijk productadvies en behandelplan op om het beste resultaat te behalen.

peel

Een van de grootste voordelen van een peeling is verminderen van tekenen van huidveroudering. Naarmate we ouder worden vernieuwd onze huid zich steeds trager. Door een peeling wordt het proces van vernieuwen versnelt. Na een peeling toont de huid egaler, frisser en jonger. Tegelijkertijd voorkomt het ook de vroegtijdige vorming van lijntjes en rimpels.

Skinprovement bied verschillende peel behandelingen aan voor:

• Anti-aging
• Pigmentatie
• Acne
• Oogzone


Na een intake gesprek en uitgebreide huidanalyse bepalen we welke behandeling het beste bij u past.

prx

PRX-T33

Is een nieuwe behandel methode bedoeld om de huidstructuur en de conditie Van de huid te verbeteren. De PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster vertraagt het verouderingsproces en geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en zorgt voor versteviging en verjonging van de huid. Geschikt voor alle huid types.

Lees meer
benebellum

Bene Bellum peeling:

Een revolutionaire behandeling waarbij eerst een chemische peeling wordt aangebracht en vervolgens een oplossing met tranexaminezuur door middel van microneedling. Daarnaast krijgt u producten voor thuisgebruik. Deze behandeling en producten gaan de strijd aan tegen hyperpigmentatie en zorgen samen voor zichtbare huidverbetering en vermindering van het pigment.

Lees meer
pain-control

TCA peeling:

De TCA peeling is een chemische peeling die de huidstructuur helpt te verbeteren. Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling.

Lees meer
versicolor

Easy Droxy Versicolor

De Easy Droxy Peel (Medical Device Class I) bestaat uit een combinatie van 5 verschillende zuren (AHA en BHA). Deze peeling valt in de categorie oppervlakkige peelings. Deze fruitzuurpeeling werkt als ‘cel by cel’ peeling (dus geen grote vervelling), waardoor er nauwelijks downtime merkbaar is.

Lees meer
azelaic

Easy Droxy Azelaic Peel

Heb je last van van een kwetsbare, gevoelige of onzuivere huid? Of ben jij bekend met rosacea of acne? Dan is deze peeling perfect voor jou! De Easy Droxy Peels bestaan uit een combinatie van verschillende zuren. Na het afronden van de Easy Droxy Peels is de huid meteen zichtbaar gezuiverd en verstrakt.

Lees meer
Skinprovement

Wil je een afspraak maken?

Maak nu een afspraak
agenda
glycolzuur peel