TCA peelings hebben meer algehele huidverjongende eigenschappen dan welke andere techniek ook. Huidveroudering begint bij ieder mens met een tragere deling van de cellen, waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer aan het oppervlak blijven kleven.Het gevolg is dan ook dat de collageen- en elastineproductie afneemt en de ‘afdruk’ van de rimpel in de dode lagen steeds meer toeneemt.

Door de juiste peeling kan men dit proces omkeren. In tegenstelling tot wat men zou verwachten is de TCA niet alleen voor de dikke huid met grove poriën, maar ook bij uitstek geschikt voor de dunne en de dunner wordende huid. Door de inwerkdiepte van de peeling zal de celdeling in de lederhuid (de dermis) gestimuleerd worden. Hierdoor neemt productie van elastine en collageen toe; de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. Door de toename van collageen- en elastinelagen,
zal de dikte van de lederhuid toenemen, terwijl de dikte van de dode huidlagen drastisch wordt verminderd. Een volle dermis met een dunne hoornlaag en fijne opperhuid betekenen een jonge huid.

Voor elke huid een geschikte peeling.


De winter is de perfecte periode om de huid intensief te stimuleren.

Skinprovement biedt diverse oppervlakkige en diepte peelingen aan, om elke huid een boost te geven. 

* TCA peel.                          Grove poriën, acnelittekens,rimpels.
* Easy Droxy Azelaic         Zuivert de huid, reguleert pigment.
* Easy Droxy Versicolor    Huidverstrakking, verfrist de huid.
* Benebellum®                  Hyperpigmentatie en melasma.
* PRX-T33                           Fijne lijntjes, huidverstrakking.

Om de huid een frisse uitstraling te geven volstaat een losse behandeling. Bij een huid met diepterimpels, grove poriën, acne littekens of pigment wordt een kuur van 3 behandeling geadviseerd met een interval van 10 dagen. 

Heb je vragen over of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Boek dan kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek in of neem telefonisch contact met ons op via 033-8886118. We helpen je graag verder!

Maak nu een afspraak
agenda
glycolzuur peel