7x fabels en feiten over XL Hair

Dunner wordend haar of beginnende kaalheid ervaren veel mensen als vervelend of zelf frustrerend. Veel mannen en vrouwen krijgen hiermee te maken, maar gelukkig is er een manier om je haargroei te stimuleren met als resultaat een dikkere en een vollere bos met haar, namelijk door middel van XL Hair. Er zijn nog veel onduidelijkheden over deze behandeling, daarom zetten wij in dit blog de meest voorkomende feiten en fabels voor je op een rijtje.

1. XL Hair pakt dunner wordend haar aan

Feit. De XL Hair behandeling stimuleert de bloedcirculatie in je hoofdhuid. Zo worden haarzakjes beter en meer gevoed. De haarzakjes met weinig haar zullen door middel van XL Hair weer haar gaan aanmaken. De XL Hair behandeling leidt niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar wel tot het activeren van een gezonde haargroei in de bestaande haarzakjes. Het resultaat is dikker en steviger haar.

2. XL Hair werkt ook op gebieden waar geen haar meer is

Fabel. Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden op plekken waar het haar volledig weg is, daar is een haar transplantatie voor nodig. XL Hair kan worden toegepast op alle gebieden van de hoofdhuid waar nog haarfollikels aanwezig zijn.

3. Een XL Hair behandeling is pijnlijk

Fabel. Tijdens de behandeling wordt het vitamine complex bij de haarzakjes geïnjecteerd. Soms kan dit gevoelig zijn, maar de behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Wij behandelen door middel van de U225 Mesoinjector. Dit is een aparaat dat volledig automatisch werkt en wordt aangedreven door pneumatische druk. Zo kunnen we de behandeling uitvoeren op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier. Deze methode biedt ook de zekerheid dat er altijd een constante hoeveelheid vloeistof geïnjecteerd wordt. 

4. XL Hair is geschikt voor mannen en vrouwen

Feit. De XL Hair behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De geschiktheid voor XL Hair wordt beoordeeld op basis van medische factoren en de aanwezigheid van follikels in de hoofdhuid. Geslacht heeft hier geen invloed op. Wel hebben vrouwen meer sessies nodig dan mannen. Een XL Hair pakketbehandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies (uitgevoerd in 8 weken) en voor vrouwen uit 8 sessies (uitgevoerd in 12 weken). De eerste 4 behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna eens per 2 weken.

5. Het resultaat van XL Hair is blijvend en permanent

Feit. Wanneer je de gehele kuur van de behandelingen hebt afgerond, zal het in de meeste gevallen van permanente duur zijn. Soms is het wenselijk om eens per jaar een onderhoudsbehandeling te doen, maar dit is in de meeste gevallen niet noodzakelijk.

6. Na de behandeling zie je snel resultaat 

Fabel. Belangrijk om vooraf rekening mee te houden: deze behandeling vraagt geduld… Verwacht geen wonderen qua tempo. De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar (een goed teken!). Pas na 6 maanden kan er echt goed en objectief geëvalueerd worden hoeveel nieuwe haargroei er daadwerkelijk is ontstaan. De levenscyclus van een haarfollikel is 3 maanden en het kost tijd voordat nieuw geproduceerde haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden.

7. Er is geen downtime na de XL Hair behandeling 

Feit. Je huid kan een beetje rood zien na de behandeling, maar dit is vaak tussen je haar weinig tot niet zichtbaar. Je kunt je dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer voortzetten.

Heb je vragen over XL Hair of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Boek dan kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek in of neem telefonisch contact met ons op via 033-8886118. We helpen je graag verder!

Maak nu een afspraak
agenda
glycolzuur peel